Usi exterior

Filters

Showing all 11 products

View 24/48/All

Categories

11 products

 • ext1

  Usa de exterior din stejar stratificat

  Usa de exterior plina, cu doi pui ficsi si supralumina, cu geamuri sablate, din stejar triplustratificat, culoare nuc. Ca utilizare este recomandata pentru intrare in casa/vila avand suficienta grosime pentru a asigura rupere termica necesara unei expuneri directe la exterior.
 • Ext4

  Usa dubla din stejar masiv

  Usa dubla din stejar masiv cu geamuri termopan de tip oglinda, conceputa pentru a fi montate cu precadere la intrarea in cladirile publice (institutii, hoteluri s.a.) cu un aspect impozant si unic. Sunt usi de exterior solide, foarte rezistente si suficient de groase sa asigure rupere termica intre interior si exterior.
 • ext2

  Usa dubla exterior din lemn masiv stratificat

  O usa dubla monumentala, din lemn masiv de stejar, cu elemente sculptate manual. O aparitie impresionanta pentru orice cladire sau chiar locuinta personala. Este foarte rezistenta si suficient de groasa sa asigure rupere termica intre interior si exterior.
 • ext5

  Usa dubla exterior din stejar masiv

  Usa dubla din stejar masiv cu supralumina, conceputa pentru a fi montate cu precadere la intrarea in cladirile publice (institutii, hoteluri s.a.) cu un aspect impozant si unic. Sunt usi de exterior solide, foarte rezistente si suficient de groase sa asigure rupere termica intre interior si exterior.
 • ext6

  Usa exterior din lemn masiv

  Usa de exterior plina, cu doi pui ficsi si supralumina, cu geamuri vitraliu, din stejar triplustratificat, culoare nuc. Ca utilizare este recomandata pentru intrare in casa/vila avand suficienta grosime pentru a asigura rupere termica necesara unei expuneri directe la exterior.
 • deschis-03
  deschis-03

  Usa exterior din lemn masiv stratificat

  Usa de exterior plina, cu un pui mobil din stejar triplu stratificat. Ca utilizare este recomandata pentru intrare in casa/vila avand suficienta grosime pentru a asigura rupere termica necesara unei expuneri directe la exterior.
 • ext3
  ext3

  Usa din stejar masiv de exterior

  Usa de exterior plina cu un design unic, avand doi pui ficsi si supralumina, geamuri vitraliu, din stejar triplustratificat. Ca utilizare este recomandata pentru intrare in casa/vila avand suficienta grosime pentru a asigura rupere termica necesara unei expuneri directe la exterior.
 • usa-super-exterior
  usa-super-exterior

  Usa dubla de exterior din stejar masiv

  Usa dubla de exterior din stejar triplustratificat si geamuri vitraliu cu un design unic. Ca utilizare este recomandata pentru intrare in casa/vila avand suficienta grosime pentru a asigura rupere termica necesara unei expuneri directe la exterior.
 • deschisa-01

  Usa intrare din frasiv masiv stratificat

  Usa de exterior plina, cu unul sau doi pui ficsi si geam central, din stejar triplustratificat, culoare nuc. Ca utilizare este recomandata pentru intrare in casa/vila avand suficienta grosime pentru a asigura rupere termica necesara unei expuneri directe la exterior.
 • ext9
  ext9

  Usa exterior din stejar stratificat

  Usa de exterior plina, cu doi pui ficsi si supralumina, cu geamuri sablate, din stejar triplustratificat, culoare nuc. Ca utilizare este recomandata pentru intrare in casa/vila avand suficienta grosime pentru a asigura rupere termica necesara unei expuneri directe la exterior.
 • usa-intrare-noua
  usa-intrare-noua

  Usa intrare din stejar triplu stratificat

  Usa exterioara din stejar triplustratificat, cu un geam pe mijloc, ca utilizare este recomandata pentru intrare in casa/vila avand suficienta grosime pentru a asigura rupere termica necesara unei expuneri directe la exterior.