Despre noi

Who we are and what we do

Despre noi

Lucrăm de mai bine de 20 de ani în domeniu și suntem pasionați de ceea ce facem. Specialiștii noștri garantează executarea oricărei lucrări de tâmplărie din lemn masiv stratificat pentru amenajarea locuințelor, pensiunilor, hotelurilor, restaurantelor etc.

Realizăm uși de interior și de intrare (exterior), ferestre, mobilier de bucătărie, scări și mâini curente, toate la cele mai înalte standarde de pe piață.
Materialele folosite la executarea lucrărilor de tâmplărie sunt stratificate în fabrica noastră din Dragomirești, județul Neamț. Acestea sunt din următoarele esențe: uși interior din tei și din stejar, uși exterior din stejar și din frasin, scări din frasin sau stejar, ferestre din stejar, frasin și pin.
Dacă sunteți interesați de o lucrare nu ezitați să folosiți formularul de contact sau apelați oricare dintre numerele de telefon afișate pe pagina de contact.
De asemenea puteți vizita oricând showroom-ul nostru din Iași aflat pe șoseaua Păcurari nr. 88 pentru a vă putea convinge de calitatea lucrărilor noastre.
X
EUR Euro