Ușă cu sticlă

Filters

Showing all 11 products

View 24/48/All

Categories

11 products

 • Quickview

  Ușa exterior dublă OUTD01 din frasin masiv triplu-stratificat, finisaj wenge stil

  100% din lemn masiv stratificat! *Prețul acestei uși conține TVA și este exprimat în EUR/mp. O ușă dublă monumentală, din lemn de frasin masiv triplu-stratificat, cu elemente sculptate manual. O apariție impresionantă pentru orice clădire sau chiar locuința personală. Este foarte rezistentă și suficient de groasă astfel încât să asigure ruperea termică necesară între interior și exterior. Se poate alege o culoare dintr-o paletă de peste 20 de nuanțe.
  1.289 EUR
 • Quickview

  Ușă exterior dublă OUTD02 din frasin masiv triplu-stratificat, finisaj alb

  100% din lemn masiv stratificat! *Prețul acestei uși conține TVA și este exprimat în EUR/mp. Ușă dublă de exterior plină, cu un design unic, având doi pui ficși și supralumina cu sticlă sablată, din frasin masiv triplu-stratificat. Sunt uși de exterior solide, foarte rezistente și suficient de groase astfel încât să asigure ruperea termică necesară între interior și exterior.
  1.270 EUR
 • Quickview

  Ușă exterior OUT01 din frasin masiv triplu-stratificat, finisaj noce scuro

  100% din lemn masiv stratificat! *Prețul acestei uși conține TVA și este exprimat în EUR/mp. Această ușă de exterior din frasin masiv triplu-stratificat se pretează pentru orice casă, având suficientă grosime pentru a asigura ruperea termică necesară. Luminatoarele dispuse de jur împrejurul ușii completate de pervazul alb cu cornișă oferă un aspect impunător și modern. Se poate alege o culoare dintr-o paletă de peste 20 de nuanțe.
  1.083 EUR
 • Quickview

  Ușă exterior OUT02 din frasin masiv triplu-stratificat, finisaj nuc

  100% lemn masiv stratificat! *Prețul acestei uși conține TVA și este exprimat în EUR/mp. Ușa de exterior, cu doi ochi de sticlă sablată cu model, din frasin masiv triplu-stratificat culoarea nucului oferă casei dumneavoastră un aspect clasic și impunător. Ușa are suficientă grosime pentru a asigura ruperea termica necesară unei expuneri directe la exterior. Se poate alege o culoare dintr-o paletă de peste 20 de nuanțe.
  933 EUR
 • Quickview

  Ușă exterior OUT03 din frasin masiv triplu-stratificat, finisaj gri

  100% din lemn masiv stratificat! *Prețul acestei uși conține TVA și este exprimat în EUR/mp. Ușa de exterior, cu un pui mobil și cu sticlă sablată, din frasin masiv triplu-stratificat culoarea gri oferă casei dumneavoastră un aspect modern și impunător. Ușa are suficientă grosime pentru a asigura ruperea termica necesară unei expuneri directe la exterior. Se poate alege o culoare dintr-o paletă de peste 20 de nuanțe.
  1.248 EUR
 • Sold out
  Quickview

  Ușă interior IN01 din tei masiv triplu-stratificat, cu sticlă, finisaj crem

  100% din lemn stratificat! Această ușă de interior din tei masiv triplu-stratificat cu sticlă se pretează pentru orice tip de încăpere, având un aspect clasic. Ușa are sticlă sablată și este vopsită în culoarea crem, având un aspect modern, fiind ideală și pentru clădiri de birouri, restaurante, hoteluri, instituții, etc.  Structura din tei masiv triplu-stratificat permite o finisare excelentă a oricărui detaliu, stratificarea prevenind și orice eventuală încovoiere datorată umidității. Ușa are un finisaj fin și oferă o senzație plăcută la atingere, păstrând rafinamentul ușilor de lemn ce nu poate fi substituit de alte materiale. Se poate alege o culoare dintr-o paletă de peste 40 de nuanțe.
  630 EUR700 EUR
 • Quickview

  Ușă interior IN08 din tei masiv triplu-stratificat, cu sticlă, finisaj wenge

  100% din lemn masiv stratificat! Această ușă de interior din tei masiv triplu-stratificat și cu stică 1/3 se pretează pentru orice tip de încăpere, având un aspect clasic. Folosirea baițului cafeniu împreună cu sticla decorativă îi oferă o eleganță deosebită, făcând-o ideală și pentru clădiri de birouri, restaurante, hoteluri, instituții, etc. Structura din tei masiv triplu-stratificat permite o finisare excelentă a oricărui detaliu, stratificarea prevenind și orice eventuală încovoiere datorată umidității. Fibra fină a lemnului de tei oferă un aspect elegant și o senzație plăcută la atingere, păstrând rafinamentul ușilor de lemn ce nu poate fi substituit de alte materiale. Se poate alege o culoare dintr-o paletă de peste 20 de nuanțe.
  630 EUR700 EUR
 • Quickview

  Ușă interior IN10 din tei masiv triplu-stratificat, cu sticlă, finisaj wenge

  100% din lemn masiv stratificat! Această ușă de interior din tei masiv triplu-stratificat, cu sticlă, se pretează pentru orice tip de încăpere, având un aspect clasic. Are o eleganță deosebită, fiind ideală și pentru clădiri de birouri, restaurante, hoteluri, instituții, etc. Structura din tei masiv triplu-stratificat permite o finisare excelentă a oricărui detaliu, stratificarea prevenind și orice eventuală încovoiere datorată umidității. Fibra fină a lemnului de tei oferă un aspect elegant și o senzație plăcută la atingere, păstrând rafinamentul ușilor de lemn ce nu poate fi substituit de alte materiale. Se poate alege o culoare dintr-o paletă de peste 20 de nuanțe.
  800 EUR
 • Quickview

  Ușă exterior OUT07 din frasin masiv triplu-stratificat, finisaj wenge stil

  100% din lemn masiv stratificat! *Prețul acestei uși conține TVA și este exprimat în EUR/mp. Ușă de exterior, cu un design unic, având supralumină, geamuri vitraliu, din frasin masiv triplu-stratificat oferă casei dumneavoastră un aspect clasic și impunător. Ușa are suficientă grosime pentru a asigura ruperea termica necesară unei expuneri directe la exterior. Se poate alege o culoare dintr-o paletă de peste 20 de nuanțe.
  1.285 EUR
 • Quickview

  Ușă exterior OUT12 din frasin masiv triplu-stratificat, finisaj space gray

  100% din lemn masiv stratificat! *Prețul acestei uși conține TVA și este exprimat în EUR/mp. Ușa de exterior din frasin masiv triplu-stratificat finisată black, are un design unic prin aplicarea unei arcade luminatoare deasupra ușii. Este ideală pentru intrarea în orice casa sau spațiu comerical, având suficientă grosime pentru a asigura ruperea termică necesară unei expuneri directe la exterior. Se poate alege o culoare dintr-o paletă de peste 20 de nuanțe.
  1.071 EUR
 • Quickview

  Ușă exterior OUT13 din frasin masiv triplu-stratificat, finisaj nuc

  100% lemn masiv stratificat! *Prețul acestei uși conține TVA și este exprimat în EUR/mp. Ușa de exterior, cu doi ochi de sticlă sablată cu model, din frasin masiv triplu-stratificat culoarea nucului oferă casei dumneavoastră un aspect clasic și impunător. Ușa are suficientă grosime pentru a asigura ruperea termica necesară unei expuneri directe la exterior. Se poate alege o culoare dintr-o paletă de peste 20 de nuanțe.
  1.089 EUR
X
EUR Euro