Pardoseala revoluționară Dureco cu tehnologie SMART

Pardoseala revoluționară Dureco cu tehnologie SMART
iulie 27, 2023 Lupascu Codrin
In Parchet

Parchetul Dureco simbolizează o perfectă unificare între splendoarea naturală și tehnologia de ultimă generație, reprezentând un armonios echilibru între robusta rezistență a lemnului și funcționalitatea modernă, impermeabilă, care este fără egal pe piață, garantând integritatea pardoselilor chiar și în zone cu trafic intens.

Nivelul său deosebit de rezistență la umiditate este atins prin utilizarea inovatoarei tehnologii SEAL* – o combinație de componente performante care furnizează o protecție eficace împotriva umezelii. Experimentele efectuate au demonstrat că această etanșare este atât de eficientă încât împiedică pătrunderea lichidelor în structura parchetului timp de 24 de ore.

Iată cum funcționează tehnologia unică SEAL în cadrul parchetului Dureco: [Imagine: dureco-blog-poza.png] (Dimensiune: 784 KB)

SmartConnect Pro – se referă la un sistem rapid, sigur și etanș de fixare, care furnizează o protecție suplimentară împotriva umezelii. ExtremeDense – denumește tehnologia din spatele compozitului, în care fibrele de lemn sunt compactate atât de dens încât oferă o protecție maximă împotriva infiltrării umidității. AllroundSafe – apără fiecare placă individuală cu o formulă specială nouă pentru etanșarea marginilor, stopând pătrunderea umezelii în interiorul pardoselii. LongLifeSurface – este un strat protector aplicat pe suprafața fiecărei plăci în multiple straturi.

Rezistența și durabilitatea suprafeței pardoselii sunt garantate prin adăugarea de corindon, un mineral natural extrem de dur (folosit în fabricarea abrazivelor), din aceeași familie cu safirul.

De ce Dureco reprezintă alegerea SMART pentru parchet:

• Se bazează pe tehnologia SEAL – unică în lume – pentru o impermeabilitate de 100%;

• Furnizează rezistență maximă la trafic intens, umiditate, praf, zgârieturi și murdărie;

• Este 100% organic: cele patru straturi ale structurii produsului conțin numai materiale naturale și durabile (lemn și alte componente organice);

• Proprietăți antibacteriene: parchetul este tratat cu un strat special antibacterian, menit să țină bacteriile la distanță și să asigure un mediu fără germeni;

• Este robust, ușor de întreținut, antistatic, compatibil cu sistemele de încălzire în pardoseală și se montează rapid;

• Toate produsele de la Ama Impex sunt certificate și conforme cu standardele germane: Blue Angel (eticheta de mediu a guvernului german de peste 40 de ani) / Eco Institut / FSC;

• Producătorul oferă o garanție de 10 ani pentru zonele cu trafic intens și 20 de ani pentru traficul casnic.

Comments (0)

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

X
EUR Euro